Peltikattoremontti

Miten remontti kulkee?

1. Turvakaiteiden tai telineiden asennus

Kattoremontti aloitetaan asentamalla turvakaiteet tai telineet katon ympärille

2. Purkutyöt

Vanha vesikatto ja poistettavat rakenteet puretaan. Pellit, tiilet sekä muut purkujätteet nostetaan jätelavalle tai kerätään siisteihin nippuihin, jotka noudetaan työmaalta katon valmistuttua. Pellin- ja puunpalat siivotaan pihalta pois. Jos purkamisen aikana löytyy yllätyksiä, kerrotaan niistä asukkaalle ja yhdessä sovitaan, miten työssä edetään.

3. Katon rakenteiden kunnon tarkastus

Vesikaton rakenteiden kunto käydään läpi ja tarvittaessa lahonneet tai puutteelliset rakenteet uusitaan. Myös yläpohjan riittävä tuuletus arvioidaan ja varmistetaan, että se on toimiva.

4. Aluskatteen asennus

Aluskate on vesikatteen alle asennettava rakenteita kosteudelta suojaava kangas. Aluskate on hengittävä ja ohjaa vesikaton alapinnalle kondensoituvan veden pois räystäälle. Ilmaston muututtua kosteammaksi, aluskatteen hengittävyys on ehdoton ominaisuus.

5. Ruoteiden asennus

Aluskatteen päälle asennetaan ensin päätyräystään suuntainen laudoitus, jonka päälle tulee vaakasuora ruodelaudoitus. Ruodelautoitus kiilataan suoraksi, jos alemmissa rakeneteissa notkelmia. Aluskatteen ja vesikaton väliin jää tuulettuva kerros. Näin rakenteet pääsevät kuivumaan ja ne säilyvät terveenä.

6. Otsalautojen asentaminen

Kun katto on oikaistu ja uudet ruodelaudat ovat paikoillaan, on aika asentaa uusi pintamaalattu otsalauta.

7. Kattopeltien asentaminen

Ruodelaitojen päälle asennetaan kattopellit. Piiput pellitetään ja ilmastoinnin vaatimat läpiviennit tehdään ja tiivistetään niihin soveltuvilla tuotteilla.

8. Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Viimeisenä on vuorossa lumiesteiden kattosiltojen, lapetikkaiden sekä seinätikkaiden asennus. Sadevesijärjestelmän asennuksen jälkeen kattoremontti onkin valmis ja tuo vuosikymmeniä terveitä lisävuosia omalle katolle.

Ulkomaalaus, Nokia

"Talon julkisivun maalaus on siistiä työtä ja vanhasta 80 vuotiaasta talostani tuli kuin uusi. Kiitos kuuluu Laatusepille!"

Huopakattoremontti, Uusimaa

"Remontti sujui todella sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Katon kunto ja ulkonäkö on nyt parempi kuin koskaan."

Ulkomaalaus, Tampere

"Myyntityöstä lähtien urakan toteutukseen, hyvin ammattimaista toimintaa."

Varaa ilmainen arviokäynti!

Arviokäynti ei sido palvelun ostamiseen vaan kartoitamme nykytilanteen.

10 Vuoden
takuu työlle

24/7
Asiakaspalvelu

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.